More Website Templates at TemplateMonster.com!

Kauttamme seuraavia kaivuu- ja traktoritöitä


Maanrakennustyöt

Rakennusten pohjatyöt

Talonrakennusprojekti alkaa pohjatöillä. Pohjatyöt kuuluvat talonrakennuksen tärkeimpiin vaiheisiin, sillä pohjan on kannateltava taloa sen koko elinkaaren ajan. Ammattilaisena teemme talollesi vakaan ja vahvan pohjan. Otamme pohjatöissä aina huomioon tontin maaperän laadun, sillä maaperän koostumuksella on suuri vaikutus työn kulkuun. Työskentelemme perusteel­lisesti ja aina sovitun aikataulun mukaan.

Kaapeliojat

Kaapeliojien kaivaminen sähkö ym. kaapeleille.

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät

Salaojat keräävät maahan imeytyvän veden ja ohjaavat sen pois talon rakenteista. Ammattilaisen tekemät salaojitukset suojaavat taloasi kosteusvaurioilta.

Pihojen rakentaminen

Maa-aineksen levitys ja tasoitus sekä kaivuutyö.

Ym. kaivinkonetyöt

Traktorityöt

Tienlanaukset

Suoritamme teiden lanausta.

Auraukset

Pihojen ja teiden talvikunnossapitoa.

Vesakon niittotyöt

Suoritamme julkisten ja yksityisteiden varsien niittoa ja raivausta. Tienvarsien niitto sekä vesakon raivaus ovat osa tieympäristön hoitoa ja turvallisuudenparantamista. Niitoilla poistetaan kasvillisuuden aiheuttamat näkemäesteet ja parannetaan näin liikenneturvallisuutta. Korkea heinä ja vesakot peittävät helposti näkyvyyden henkilöautosta. Kauemmas teistä ulottuvilla vesakonraivauksilla hävitetään pensaikko, joka monesti kasvaessaan rupeaa kallistumaan tielle. Tienvarren raivaus helpottaa myös hirvien ja pienempien eläinten havaitsemista piennaralueella.

Polttopuiden tekeminen

Teemme polttouusi traktorimme klapikoneella.

Ym. traktorityöt

Tmi Marko Lahtinen

Pertunmaantie 868
19650 Joutsa

  • 0400 649 573
    tmi.lahtinen@gmail.com

  • Y-tunnus:
    18307334

Yhteistyökumppanit